Book et møde 
Kontakt os på

44 27 30 00

SV Personale er en 100% danskejet virksomhed

Vi tilbyder dig muligheder for et nyt fast job, try & hire forløb eller vikariater.

 

Om Locator

 

SV Personale er din rekrutteringspartner, når du ønsker at styrke medarbejderstaben med faglige dygtige kandidater.

SV Personale er en 100% danskejet virksomhed, grundlagt i 1997, og har siden oparbejdet stor erfaring inden for rekruttering, der kendetegnes af vores store kandidatnetværk og vores meget professionelle team af konsulenter.

 

Vision

Virksomhedens vision er at skabe optimal værdi for medarbejdere, kunder og aktionærer via ansvarlighed, handlekraft og lønsomhed.

 

Ansvarlighed

Hos SV Personale sikrer vi os, at vi altid overholder de regler og retningslinjer der gælder i Danmark. Vi har tillid til, at alle kan, vil og tør tage ansvar. Vi mener, at det medvirker til at udvikle det enkelte individ både menneskeligt og fagligt.

 

Handlekraft

Initiativ, handlekraft og kampånd er bærende elementer hos Locator. Vi ser muligheder i fremtiden, og vi er parate til at handle og gå nye veje for at nå vores mål. Vi udvikler løbende organisationen og medarbejderne, så vi på den måde oparbejder en voksende kompetence og en fremtidssikret virksomhed.

 

Lønsomhed

Vi vil til enhver tid levere kvalitet i forhold til kundens behov og løbende tilstræbe forbedring af kvaliteten med fokus på lønsomhed. Vi er forretningsorienterede og omkostningsbevidste og stræber altid efter at skabe merværdi. Gennem enkelhed i service, organisation og kommunikation sikrer vi åbenhed og overblik.

Seneste jobs